Notícies

Noticias Ayuntamiento


ALFAUIR INVERTEIX 29.000 EUROS EN LA INSTAL.LACIÓ DE L'AIRE CONDICIONAT DE LA CASA DE LA MÚSICA. L'Ajuntament d'Alfauir, adjudica una nova fase d'actuació de la Casa Cultural de la Música consistent en la instal.lació de l'aire condicionat, per import de 29.000,00 euros. L'obra, inclosa en les ajudes per al condicionament o millora i conservació dels inmobles pertanyents a societats musicals 2011, de la Diputació de València, s'iniciarà en breu.


Per altra banda, s'ha executat una nova fase de construcció del citat edifici, consistent en la instal.lació de sanitaris, l'acabament de la xarxa interior d'aigües i el remat de gran part dels acabaments interiors, actuació inclosa en el Pla d'Actuacions Programades 2011, subvencionada per la Diputació Provincial de València, per import de 34.000,00 euros.


L'Alcalde d'Alfauir, Marc García Tudela, ha mostrat la seua satisfacció per l'impuls en la construcció del citat inmoble, durant aquest últim trimestre, i espera que els veïns del municipi puguen gaudir d'aquestes instal.lacions en un futur pròxim.


EDICIÓ FULLET PROMOCIONAL TURÍSTIC DEL SENDERS NATURALS I CULTURALS DEL MUNICIPI D'ALFAUIR. L'Ajuntament d'Alfauir, a través de les ajudes de la conselleria de Turisme, Cultura i Esports per a la difusió dels recursos turístics en xicotets municipis de la Comunitat Valenciana, ha editat un fullet turístic promocional dels senders naturals i culturals existents en el municipi d'Alfauir. Els senders, homologats per la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), són tres: - Sender SL - CV 138 "SENDA DEL CASTELL". Es tracta d'un sender que permet accedir, per un interessant paratge de muntanya, al castell de Palma, amb importants vistes panoràmiques dels voltants. - Sender SL - CV 88 "ENTRE TARONGERS - FONT DEL SISTER". Accedim a la font del Sister per camins agrícoles i senders de muntanya. - Sender GR 236 "RUTA DELS MONESTIRS - PAS DEL POBRE". Aquest sender de llarg recorregut que permet visitar diferents cenobis de les comarques de la Safor, la Vall d'Albaida i la Ribera Alta, discorre en la seua primera etapa, pel terme municipal d'Alfauir fins arribar al monestir de Sant Jeroni de Cotalba. Des de l'Ajuntament d'Alfauir que aquesta actuació contribuirà: 1)  A fomentar l'activitat turística en el municipi, i a complementar altres activitats o destinacions turístiques com l'anomenat turisme de sol i platja. 2) Donar a conéixer i valoritzar el patrimoni natural i cultural del municipi entre els veïns i la gent que ens visita. (15.02.2012).


 
  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

"FOGUERA DE SANT ANTONI 2012"DATA EVENT: DISSABTE 28 DE GENER 2012.  HORA: FOGUERA 21:30 H. SOPAR 22:00 H. LLOC: CARRER MADRID (DAVANT DE LA NAU DE LA MÚSICA). La Comissió de festes i l'Ajuntament d'Alfauir organitzen aquest event amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet. La venda de tiquets per tal d'assistir al sopar es realitzarà en la cooperativa d'Alfauir. Preu del tiquet: 10 €. A continuació Discomòbil. (24.01.2012).  


"1ª TROBADA POPULAR DE PATINATGE ARTÍSTIC. ALFAUIR 2012" . FECHA EVENTO: SÁBADO 21 DE ENERO DE 2012. HORA:10:00 H. LUGAR: PISTA POLIDEPORTIVO MUNICIPAL DE ALFAUIR. En aquest event hi haurà participants d’Alfauir, Gandia i Torrent. L’event pretén tindre un caràcter popular, participatiu i lúdic. Una vegada finalitzat l’event tindrà lloc un dinar opcional entre els participants i acompanyants.Des de l’Ajuntament d’Alfauir animem a tots a que s’acosten a gaudir de la trobada. (18.01.2012).    


Presentación del libro: "ACABAREN COM CAMOT: Bandolerisme a la governació de Xàtiva en temps de Ferran VII (1814 - 1833) . Editado por Edicions Tívoli. Del autor MANEL ARCOS. FECHA PRESENTACIÓN: VIERNES 23 DE DICIEMBRE 2011. HORA: 19:30 H. LUGAR: SALÓ D'ACTES DEL CENTRE SOCIAL D'ALFAUIR. Al llarg dels vint anys de regnat de Ferran VII, les quadrilles de bandolers van exercir un domini aclaparador en aqueixa contrada, i sobretot a Xàtiva, l'Ènova, Manuel, la Pobla Llarga, Aielo de Rugat, Montixelvo, Rugat, Terrateig, Ador, Alfauir, Almiserà, Castellonet, Llocnou de Sant Jeroni, Palma, Ròtova i Xeresa, zona on va campar a plaer la gabella liderada per l'alfauirenc Pasqual Cardona, més conegut a tot arreu com el Coix d'Alfauir. (19.12.2011). 


El Ayuntamiento de Alfauir inicia las obras de recuperación del Parc de la calle Castell. El Ayuntamiento de Alfauir junto a la Diputación de Valencia, inician las obras para la recuperación ambiental de un espacio degradado del municipio. Esta actuación, localizada entre los barrancos de Vinuesa y de la Daia, y las calles Convent i Cotalba de Alfauir, pretende dotar al municipio de un corredor natural paralelo a los citados barrancos, rodeando así la zona urbana del ensanche. Las obras que se acaban de iniciar consisten en: la limpieza i nivelación del terreno, la plantación de especies arbóreas, la instalación de riego por goteo, la ejecución de un vial de acceso y de un corredor natural paralelo al río y la instalación de mobiliario urbano (bancos y papeleras) y de una barandilla de madera paralela a los barrancos. Con esta actuación se conseguiran dos objetivos: 1) La recuperación ambiental y paisagística de una zona degradada. 2) Contribuir a la mejora de la calidad de vida de la población local, dotándola de un espacio natural de ocio de gran interés. Las obras, financiadas en un 85% por la Diputación de Valencia, tiene un presupuesto de 58.762,96 euros. (15.12.2011).