Saluda de l'Alcalde

Vos done la benvinguda al municipi d'Alfauir, a través de la pàgina web de l'Ajuntament. Des de la nostra web volem donar a conéixer el nostre municipi, la història, la cultura, les festes, la gastronomia, les costums, el paisatge...


A més pretenem que la web es convertisca progressivament en una ferramenta que incremente i millore la comunicació entre la població i l'Ajuntament, facilitant l'accés a la informació municipal, la gestió i tramitació amb l'administració, etc.


Aprofite l'ocasió per tal de convidar a tot el món a visitar el nostre poble. Alfauir és un xicotet municipi de l'interior de la comarca de la Safor, enclavat en l'anomenada Vall del Vernissa. Es tracta d'un poble amb nombrosos recursos naturals i culturals com el monestir de Sant Jeroni de Cotalba, el castell de Palma; senders naturals i culturals senyalitzats com la senda del castell, el sender "Entre Tarongers - Font del Sister", la Ruta dels "Monestirs - Pas del Pobre". Alfauir és un municipi declarat turístic degut als seus atractius culturals i naturals.


 


Marcos García Tudela


Alcalde de l'ajuntament d'Alfauir